Meekijken

Soms is het handig dat ik op school met je mee kijk. Sommige moeilijke dingen kom je namelijk alleen maar op school tegen, zoals meesters, juffen of klasgenootjes die jou niet zo goed lijken te snappen, of die stomme tafels die jij maar niet lijkt te snappen, of alles is ‘saai’, of… Nou ja, er kan dus van alles aan de hand zijn waardoor school voor jou niet leuk is.

Ik kom dan kijken in de klas en samen maken we een plan waar we aan gaan werken. Soms zal dat onder schooltijd zijn en soms thuis.

Plan

‘Ja, ja, weer een nieuw plan waar ik niks over te vertellen heb’ hoor ik je denken. Natuurlijk overleg ik met je ouders en je meester of juf, maar ik wil vooral graag van jou zelf horen wat je nodig hebt. Vaak weet jij dat namelijk heel goed, maar lijkt niemand eraan te denken het aan jou te vragen.

Als we een plan hebben gemaakt, gaan we samen aan de slag. Of liever gezegd: jij gaat aan de slag en ik help je (samen met je ouders en je juf of meester) waar dat nodig is. Het was immers jouw plan, toch? šŸ˜‰

Lijkt het je wat? Laat je ouders of school contact met me opnemen.