“Mijn kind luistert niet!”. Heftige emoties en eeuwige discussies… Klinkt bekend? Je hebt vast al gemerkt dat straffen en belonen bij jouw kind nauwelijks effect heeft. Maar hoe pak je het dan wel aan om het thuis leefbaar en gezellig te houden? Dat leer in je deze cursus.

In kleine groepen (maximaal 10 ouders) krijg je uitleg en wisselen we ervaringen uit. Een groot deel van de cursus bestaat uit ervaringsgerichte oefeningen om niet alleen te snappen hoe het anders kan, maar het ook werkelijk te voelen. We hebben het bijvoorbeeld over het doel achter gedrag, vriendelijk en vastberaden zijn, vragen in plaats van zeggen, bemoediging in plaats van prijzen, het belang van verbinding maken met je kind en nog veel meer.

Je zult merken dat er heel wat kwartjes vallen. En als je het eenmaal echt snapt, kun je het nooit meer niet snappen. Vanaf nu voed je op vanuit verbinding en respect.

En thuis wordt het gegarandeerd leuker, al vanaf de eerste bijeenkomst.

Duur: 6 x 2 uur

Prijs: 249,- inclusief werkboek

Data: Vanaf september

Interesse? Neem contact met me op of vul het formulier hieronder in, dan houd ik je op de hoogte als er een nieuwe cursus start:

Ja, informeer me wanneer er een nieuwe cursus start!

Selecteer een geldig formulier