“Mijn kind luistert niet!”. Heftige emoties en eeuwige discussies… Klinkt bekend? Je hebt vast al gemerkt dat straffen en belonen bij jouw kind nauwelijks effect heeft. Maar hoe pak je het dan wel aan om het thuis leefbaar en gezellig te houden? Dat leer in je deze cursus.

In kleine groepen (maximaal 10 ouders) krijg je uitleg en wisselen we ervaringen uit. Een groot deel van de cursus bestaat uit ervaringsgerichte oefeningen om niet alleen te snappen hoe het anders kan, maar het ook werkelijk te voelen.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Thuis een rustige, gezellige en fijne plek is iedereen?
 • Je plezier hebt in je kinderen en de opvoeding?
 • Je snapt waarom je kind doet zoals ‘ie doet?
 • Je makkelijk om kunt gaan met lastig gedrag?
 • Je naar je kind zowel vriendelijk als duidelijk bent?
 • Je naast je kind staat (en niet schreeuwend tegenover elkaar)?
 • Je weet hoe je je kind kunt steunen en bemoedigen?
 • Je weet wat het doel is van opvoeden en hoe je dat aanpakt?
 • Jullie problemen samen op kunnen lossen?
 • Je verlost bent van die eeuwige machtsstrijd?

Dit wat Positive Discipline je oplevert. Je zult merken dat er heel wat kwartjes vallen. En als je het eenmaal echt snapt, kun je het nooit meer niet snappen. Vanaf nu voed je op zonder straffen en belonen, vanuit verbinding en respect.

We hebben het bijvoorbeeld over het doel achter gedrag, vriendelijk en vastberaden zijn, vragen in plaats van zeggen, bemoediging in plaats van prijzen, het belang van verbinding maken met je kind en nog veel meer.

Je leert een heleboel tools, waaruit je kunt kiezen wat bij jou past. Geen theorie die in de praktijk niet uitvoerbaar is, maar praktische handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt.

En thuis wordt het gegarandeerd leuker, al vanaf de eerste bijeenkomst!

Jouw investering voor deze oudercursus is 249,- euro (inclusief werkboek).

Dit krijg je bij deze cursus:

 • 6 Groepsbijeenkomsten van ongeveer 2 uur
 • Werkboek oudercursus

Het boek ‘Opvoeden met Positive Discipline‘ – Jane Nelsen moet je wel zelf nog aanschaffen. Dit is niet inbegrepen bij de cursus, aangezien mensen deze vaak al hebben.

Partnervoordeel!!! Wil je een cursus samen met je partner volgen? Dat juich ik toe! Daarom kan je partner meedoen voor slechts 99,-. Jullie volgen beide de cursus en doen samen met het werkboek en boek.

Binnenkort starten de volgende cursussen:

Oudercursus Online (6x)

Online cursus, dus geheel Corona-proof! Ik kies hierbij bewust voor kleine groepen (5 – 10 ouders) om ruimte te geven voor eigen inbreng en om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Start: 4 februari 2021

Tijd: Donderdagochtend van 10.00 – 12.00 uur

Plaats: Online via Zoom

Investering: 249,- inclusief werkboek en boek

Oudercursus Online (6x)

i.s.m. Talenterwijs

Online cursus, dus geheel Corona-proof! We kiezen hierbij bewust voor kleine groepen (5 – 10 ouders) om ruimte te geven voor eigen inbreng en om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Deze cursus geef ik in samenwerking met Femke van der Ha van Talenterwijs. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen geven we hem samen of apart van elkaar.

Start: 2 april 2021

Tijd: Vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur

OF

Start: 6 april 2021

Tijd: Dinsdagavond van 20.00 – 22.00

Plaats: Online via Zoom

Investering: 249,- inclusief werkboek en boekHeb je nog vragen? Neem contact met me op of vul het formulier hieronder in:

Ja, ik wil graag meer weten over Positive Discipline:

Interesse PD