Heb jij ook wel eens – of vaak – dat je je een beetje anders voelt dan andere kinderen? Je maakt een leuke woordgrap en niemand snapt hem. Je vertelt iets superinteressants (over zwarte gaten ofzo) en niemand lijkt te begrijpen waar je het over hebt. Je denkt gewoon vaak een beetje anders dan andere kinderen. Hierdoor kan het soms moeilijk zijn om vriendjes te maken en kun je je best alleen of ‘raar’ gaan voelen.

Wist je dat andere hoogbegaafde kinderen dat ook vaak zo voelen? Daarom heeft Biqkels spelgroepen bedacht. Daar ben je gezellig samen met ‘soortgenootjes’. Dat noemen ze ook wel peers, dat woord heb je misschien al vaker gehoord. Dat zijn kinderen die net zo zijn, denken en voelen als jij. Natuurlijk niet precies hetzelfde (dat zou saai zijn), maar wel zo hetzelfde dat jullie elkaar goed begrijpen.

In zo’n groep werken we aan het leren van allerlei vaardigheden. En dan niet saai zoals op school, maar door het spelen van spelletjes, filosoferen, stoere opdrachten en projecten.

Interesse? De data zijn op dit moment nog niet bekend, maar je kunt je naam en emailadres hieronder op de interesselijst zetten, dan laat ik je weten waar en wanneer we van start gaan. Je kunt dan beslissen of je mee wilt doen.

Ja, ik wil misschien wel mee doen:

Interesse spelgroepen